Events

Cafe Heart of Wool, er en kreativ Cafe der minimum én gang om måneden har events af forskellig karakter. Hvis du kunne tænke dig at holde et oplæg eller har gode idéer til oplæg – lad os høre. Send gerne en mail på charlotte@heartofwool.dk


Eventkalender:

Alle onsdage fra 17:30-21:30 er der aftenåbent i Caféen hvor du er velkommen til at møde op med dine kreative sysler, eller blot nyde selskab og kaffe i caféen. Vi afventer interessen for disse aftener – indtil da er det ikke nødvendigt med tilmelding

Forplejning: 
Ved hvert event er der mulighed for forplejning der skal forudbestilles – se nærmere under hvert event.

 

Med Maria Cisar – clairvoyant, healer, stresscoach og sygeplejerske. 

Har du overvejet, om der er mere mellem himmel og jord?

Måske du selv har oplevet noget, du ikke helt forstod eller kunne finde svar på. Maria kan hjælpe dig.

Platformsclairvoyance betyder, at den clairvoyante står foran et publikum og giver clairvoyante beskeder til publikum.

Nogle gange er det svar på forskellige spørgsmål, fx om job, kærlighed, økonomi osv. Andre gange er det afdødekontakt, hvor du får en hilsen fra en afdød. 

Hvad der kommer igennem, vides ikke før selve aftenen. Men vi lover, at du får en på opleveren, når Maria Cisar fortæller om sin udvikling i clairvoyancen og stiller sig til rådighed for clairvoyanceenergierne. 

Der sker ikke noget farligt eller skræmmende. Vi skal have et par sjove timer sammen i clairvoyancen.

Vi lægger ud med en fælles meditation, som Maria guider jer igennem. Derefter kan I stille alle de spørgsmål, vi kan nå. Vi kan desværre ikke garantere afdødekontakt til alle – ånderne bestemmer selv, hvem der vil komme forbi…. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.