Velkommen til

Jeg hedder Charlotte og er indehaver af Cafe Heart of Wool i hjertet af Roskilde.

Jeg har siden begyndelsen af 2022 drevet webshoppene Strikkeboksen.dk og Hækleboksen.dk ved siden af min primære arbejde indenfor økonomi og regnskab.

I september 2022 gik jeg full time som selvstændig og arbejder stadig med regnskab i Cafe dagenes lukkedage under navnet House of Numbers og øvrige dage med i Café og garnbutikken.

Vi har stadig en webshop samtidig med vi har alle de lækre varer på hylderne i den fysiske butik.

Planen er at få en del lækre bokse med garn som man med fordel kan købe – måske med inspiration i de mange lækre opskrifter vi vil fortsætte med at poste.

Caféen er en kreativ Cafe og ikke kun med øje for strik og hækling – har fået fat i så mange kreative sjæle som vil gæste min butik og bl.a. undervise og holde foredrag. Hold øje med eventkalenderen der løbende bliver opdateret.

Kom ind og nyd lidt lækkert til ganen men du hygger dig med dine projekter i caféen – man behøver dog ikke strikke eller hækle for at få en kop kaffe eller spise en frokost – men muligheden er til stede.

Onsdag aften holder vi aftenåbent – hvor alle kan komme og slappe af med deres kreative sysler – enkle onsdage er der events.

Vi glæder os til at tage imod dig i Caféen!
Charlotte