Events

Cafe Heart of Wool, er en kreativ Cafe der minimum én gang om måneden har events af forskellig karakter. Hvis du kunne tænke dig at holde et oplæg eller har gode idéer til oplæg – lad os høre. Send gerne en mail på charlotte@heartofwool.dk


Eventkalender:

Alle onsdage fra 17:30-21:30 er der aftenåbent i Caféen hvor du er velkommen til at møde op med dine kreative sysler, eller blot nyde selskab og kaffe i caféen. Vi afventer interessen for disse aftener – indtil da er det ikke nødvendigt med tilmelding

Forplejning: 
Ved hvert event er der mulighed for forplejning der skal forudbestilles – se nærmere under hvert event.

 

Tuftinderne på besøg hos Heart of Wool

3 timer med tuft.

Du skal på workshoppen lave dit eget, lille vægtæppe ud af garn. Til dette bruges en Danellanål, som er en dansk opfindelse tilbage fra 1930erne og en sand kærlighedshistorie ❣️ – med denne kan man tufte! 

Du vil få en introduktion til tuftning, og får lov at prøve kræfter med dit eget lille værk fra ende til anden. Når vi er færdige, vil du have dit helt eget lille tufteri med hjem, klar til at hænge på væggen.

Hvorfor tuft?

At tufte er en teknik til at lave tæpper. Det kan sidestilles med punch needle og rya, men når du tufter er det med Danellanålen i hånden.

Du arbejder på et lærred af hessian, og tegner med garnet. Motivet er dit og former sig løbende under nålens og håndens samarbejde. Værket får et lurvet udtryk, og kun fantasien sætter grænsen. 

At tufte kræver ingen forudsætninger og er for alle. 

Hvem er vi?

Vi er Tuftinderne. Sofie og Catrine, bedste veninder og tuftekollegaer. Vi er begge undervisere på hver vores efterskole i faget design, og i fritiden tufter vi løs. For ca. 2 år siden startede vi vores Instagramprofil Tuftinderne, og derefter har det taget fart. Halvdelen af alle de henvendelser vi får, er andre kreative sjæle, som ønsker selv at komme igang med at tufte, og derfor tager vi nu ud og underviser alt, hvad vi kan.

Garnrester er guld.

Hos Tuftinderne er vi glade for bæredygtighed, og alle vores tufterier laves udelukket med garnrester. Vi elsker garn og tufter med alt. Uld, bomuld og akryl mm. giver forskellige teksturer og effektgarn giver sjove detaljer. Tag gerne dine egne garnrester med, og lad dem blive en del af dit lille værk.

Materialer.

Vi sørger for alle materialer, og har også en masse garnrester med. Du kan bruge ventetiden på at tænke motiv. Du vil kunne nå et værk på ca. A4 størrelse.

Hos Heart of Wool kommer du til at møde Tuftinde Sofie, og hun glæder sig helt vildt til at  tufte med dig.

 

Med Maria Cisar – clairvoyant, healer, stresscoach og sygeplejerske. 

Har du overvejet, om der er mere mellem himmel og jord?

Måske du selv har oplevet noget, du ikke helt forstod eller kunne finde svar på. Maria kan hjælpe dig.

Platformsclairvoyance betyder, at den clairvoyante står foran et publikum og giver clairvoyante beskeder til publikum.

Nogle gange er det svar på forskellige spørgsmål, fx om job, kærlighed, økonomi osv. Andre gange er det afdødekontakt, hvor du får en hilsen fra en afdød. 

Hvad der kommer igennem, vides ikke før selve aftenen. Men vi lover, at du får en på opleveren, når Maria Cisar fortæller om sin udvikling i clairvoyancen og stiller sig til rådighed for clairvoyanceenergierne. 

Der sker ikke noget farligt eller skræmmende. Vi skal have et par sjove timer sammen i clairvoyancen.

Vi lægger ud med en fælles meditation, som Maria guider jer igennem. Derefter kan I stille alle de spørgsmål, vi kan nå. Vi kan desværre ikke garantere afdødekontakt til alle – ånderne bestemmer selv, hvem der vil komme forbi…. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.