Karen Klarbæk

Karen Klarbæk har i mange år været passioneret hækler og lavet små lette opskrifter, som hun har delt på hendes blog.

Siden er det blevet hæklede tæpper og sammenhæklingen af disse, som hun har kastet sig over. Over de seneste par år har hun udgivet flere e-bøger om hækling, samtidig med hendes jobs som udvikler og indkøber hos Stof og Stil, Søstrene Grene og Bog & idé har gjort hende i stand til nu at være selvstændig. Hendes jobs vil fremadrettet være udvikling af kendte brands, forbindelsesskabende led mellem leverandører og kædekunder og udvikling af hendes eget Karen Klarbæk brand.

Karen Klarbæk har holdt mange foredrag og workshops i hækling, og er blevet opmærksom på, at folk havde meget svært ved at sammensætte en farveskala. Sådan en observation handler hun hurtigt på, og hendes eget garn i egen farveskala er nu en realitet, Karen Klarbæks bomuldsgarn. Det er bomuldsgarn i en rigtig lækker kvalitet og til billige penge. Begge dele er vigtige for Karen Klarbæk. Det skal være overkommeligt i pris, hvis man vil lave et stort tæppe og kvaliteten skal naturligvis være i orden.

I Cafe Heart of Wool vil der være næsten hele den skønne farveskala af bomuldsgarner – både 8/4 og 8/8.
Derudover også det fine og bløde Fine Pure Organic Wool i mange skønne farver.

Derudover Recycled Bottle Yarn – hvor materialet indeholder genanvendte PET-Polyester plastik flasker fra genbrugsstationer i Indien. Oeko-teks indfarvningen betyder at der ikke er benyttet kemikalier til indfarvningen og derfor heller ikke kemirester i vandet eller produktet efterfølgende. Dette garn er velegnet til computer covers, net, tasker, kurve, julepynt, måtter og lignende – men ikke åndbar beklædning.

Filter