[vc_row][vc_column][vc_column_text]Her kan du læse lidt om luksus mærket muud. Kan du godt lide lækre læder produkter til dit hækle- og strikketøj, så er det bestemt noget for dig.
For at se nogle af deres lækre produkter skal du trykke på knappen lige nedenfor.[/vc_column_text][vc_btn title=”Se nogle af deres lækre produkter her” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.xn--hkleboksen-d6a.dk%2Fvare-kategori%2Fmuud%2F|||”][vc_column_text]

MUUD LIVING

muud er dybt forankret i det skandinaviske designs mindset. Dette ses i det sofistikerede, tidløse og funktionelle aspekt af vores design. Lige meget om du er stylist, make-up artist eller frisør, muud giver dig de accessories, du skal bruge for at opbevare og passe på dine værktøjer med stil. Accessories som ældes med skønhed og lader din personlighed skinne – bag scenen, på scenen, på salonen og når du rejser rundt.

Vi er dedikerede til at skabe luxuriøse værktøjer til dygtige fagfolk, med en oprigtig lidenskab for håndværk og langvarige materialer, vi bringer tidløs æstetik og funktionalitet til hverdagens frisører og make-up artister.

”Vi startede muud i 2016, fordi vi ville tilbyde noget industrien manglede. Et kvalitets accessory brand til frisører, make-up artister, kokke, hjem og meget mere. Et brand med et tidløst look, kombineret med fortid og nutid”.

– Martin Kiil, Co-Founder

[/vc_column_text][vc_column_text]

HAIR

Velkommen backstage til en verden af muud. Et premium accessory brand designet til alle professionelle frisører og make-up artister.

Lad os være ærlige, fremtoning betyder noget. Specielt når du arbejder i beauty og fashion industrien. Dit udseende er dit brand. Det repræsenterer dine evner og hjælper dig med at  opbygge og etablere tillid.

muud living er dybt forankret i det skandinaviske design tankegang. Denne indflydelse ses i de sofistikerede, tidløse og funktionelle aspekter af vores designs. muud living bringer dig det tilbehør, du har brug for. Tilbehør, der ældes med ynde og tilføjer et helt unikt look med tiden, som lader din personlighed skinne.

Vi er dedikerede til at skabe luksuriøst tilbehør. Med en oprigtig lidenskab for håndværk og langvarige materialer.[/vc_column_text][vc_column_text]Læs mere om Hækleboksen på vores Facebook her: 

Se mere tilbehør her[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]