Eucalan uldsæbe – 100 ml – Lavendel

55,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): eucalan-uldsaebe-100-ml-lavendel Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Eucalan Uldsæbe

Eucalan uldsæbe er ikke-giftig, bionedbrydelig, fri for optiske lysmidler, fosfater, syntetisk duft og farvestof. Eucalan er pH-neutral og er pakket i en let genanvendelig farvestoffri HDPE-plastflaske. Eucalan duft er tilføjet med kun æteriske olier af højeste kvalitet. Lanolinet fungerer som et naturligt balsam, idet fibrene holdes smidige. Eucalan opfylder strenge europæiske regler, da det er “hurtigt” bionedbrydeligt.

Eucalan Uldsæbe med Lavender er duftende ved hjælp af den essentielle olie af lavendel. Kendt for sin naturlige møl og loppehæmmende med antiseptiske egenskaber, er dette en alsidig vask til alle fibre. Den lanolinberigede formel betinger naturligt fibre for at holde statisk væk. Lavendels søde beroligende duft er ideel til babyartikler som tæpper, udstoppede dyr, tøj og uldbleetæpper. Vores mest alsidige duft, brug den på alle dine finesser som trøjer, lingeri, strømpebukser, dyner, sengetøj, sengetøj, dunjakker og badedragter.

Eucalan Uldsæbe med Natural er den samme pålidelige formel, men uparfumeret. Det er Eucalan – nøgen, uden tilsatte kemikalier til at skjule produktets naturlige duft. Den lanolinberigede formel hjælper med at konditionere fibre og holde statisk væk. For dem med duftfølsomhed, brug Eucalan Natural på alle dine finesser som trøjer, lingeri, strømpebukser, dyner, dunjakker, badedragter og babyartikler.