Mohair by Canard 1-trådet kidmohair og merino

112,00 kr.

Brand: Mohair by Canard
Materiale: 65% kidmohair og 35% af det blødeste merinould
Vægt: 50g
Løbelængde: Ca. 350m
Anbefalede strikkepinde: 2,5 mm – 5 mm afhængig af antal tråde
Anbefalede hæklenåle: 2,0 mm – 3,5 mm afhængig af antal tråde
Strikkefasthed: 10 cm = ca 28 – 32 m
Vaskeanvisning: Håndvask ca. 30 grader helst i vaskepose. Kan slynges i maskine på 600 omdrejninger i vaskepose. Brug altid et uldvaskemiddel. Skal liggetørre på håndklæde.

1-trådet kidmohair fra Mohair by Canard er ultrablødt og den lange løbelængde gør at du kommer meget langt med få fed. Velegnet som følgetråd, eller til helt lette sjaler eller bluser. F.eks kan du strikke det lækreste lille scarf med 2-3 tråde – så bliver det ikke blødere.

EAN: Varenummer (SKU): mohair-by-canard-1-traadet-kidmohair-og-merino Kategorier: , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

1 trådet kidmohair garn er meget populært til mindre ting. Pga. den lange løbelængde, kan du med kun få bundter strikke eller hækle store fantastiske sjaler mm. Da garnet tilbydes i mange farver, har du mulighed for, at lave dine helt egne farvekombinationer, ved at strikke to tråde sammen af forskellige farver.

Det 1-trådet garn er også yderst egnet til blanding med andre garner, da mohairens blødhed tydeligt kommer igennem, hvis det blandes med et lidt hårdt garn. Selv det letteste og tyndeste sjal af dette garn yder god varme, uden at fylde meget.

Flere af farverne går igen i Mohair by Canards andre typer garn, så blanding af de forskellige kvaliteter i samme farve, kan give store unikke strikkeoplevelser til de kreative.

Kidmohair er et naturprodukt af højeste kvalitet fra sydafrikanske angorageder. Sydafrika står i dag for ca. 50% af verdens samlede Mohair produktion, og den status giver anledning til stor ansvarlighed for produktionsmetoder og – kvalitet.

Angoragederne klippes to gange årligt enten med håndkraft eller med maskiner. Dyrene skades på ingen måde i denne proces.
Mohairen sorteres efter længde, fiber diameter og kvalitet.
Derefter vaskes, kartes og børstes ulden til tops, hvoraf der spindes.
Farvning af garnet foretages før eller efter det spindes afhængigt af det udtryk, der ønskes i det færdige garn

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Mohair by Canard 1-trådet

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,