Mohair by Canard Brushed Lace

86,00 kr.

Brand: Mohair by Canard
Materiale: 72% fine kidmohair og 28% mulberry silke
Vægt: 25g
Løbelængde: Ca. 210m
Anbefalede strikkepinde: 2,5 mm – 5 mm afhængig af antal tråde
Anbefalede hæklenåle: 2,5 mm – 5 mm afhængig af antal tråde
Strikkefasthed: Afhænger af pindetykkelse
Vaskeanvisning: Håndvask ca. 30 grader helst i vaskepose. Kan slynges i maskine på 600 omdrejninger i vaskepose. Brug altid et uldvaskemiddel. Skal liggetørre på håndklæde.

Brushed lace er det absolut fineste, blødeste og tyndeste mohairgarn til strik. Garnet er af typen Silkmohair. Smukt, let og silkeblødt.

EAN: Varenummer (SKU): mohair-by-canard-brushed-lace Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Brushed lace er et kvalitetsgarn af super fine fibre fra mohairkiddene blandet med mulberry silk (morbærsilke), som er den fineste silke. Garnet består af 72% fine kidmohair og 28% mulberry silke. Hårene fra kiddene er nøje udvalgt til dette produkt. Fibrene skal være super fine og lange for at give den bedste kvalitet. Der tilføres ikke silicone eller andre blødgørende midler for at opnå blødheden. Et børstet mohairgarn vil altid afgive lidt hår, men vi hører rigtig tit, at vores ikke “fælder” ret meget. Brushed lace, bliver ofte kaldt silkmohair af strikkere. Denne betegnelse er faktisk meget sigende, ikke alene pga. at garnet er blandet med silke, men også fordi det er silkeblødt og glansfuldt.

Brushed lace anvendes på mange forskellige måder. Ultra lette trøjer strikkes med én tråd, tættere sweatre strikkes med tre og fire tråde. Brushed lace er også velegnet som følgetråd sammen med f.eks. Karen Klarbæks Fine Pure Organic Wool eller Mohair by Canards 1- og 2-trådet kidmohair eller helt andre garner.

Det fine glansfulde garn er velegnet til beklædning som fx tørklæder, sjaler og lette trøjer og kjoler og som følgetråd.

Yderligere information

Vægt 0,025 kg
Mohair By Canard Brushed Lace

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inspiration

Inspiration til hvad du kan bruge Brushed Lace til.